Contact

Adresgegevens

De locatie van Ruiters & Ridders ligt aan 'de Liergouw' tussen Schellingwoude & Ransdorp, gemeente Amsterdam. De stal heeft geen eigen huisnummer maar is te vinden tussen nummer 68 & 76. Vlak voor het bruggetje aan je rechterhand. Graag parkeren op het terrein, niet op de passeerhavens.

Locatie: 

Ruiters & Ridders - Google Maps

Contactgegevens

Als u uw kind wilt aanmelden of overige vragen hebt, kunt u contact opnemen met Maria. 

 +31681257527

info@ruitersenridders.nl

www.facebook.com/ruitersenridders

Ruiters & Ridders (@ruitersenridders) • Instagram-foto's en -video's

 

KVK: 85075116
BTW: NL004050838B78

AGB code: 41542955
SKJ: 140024089

 

Betaalgegevens: 

Ruiters + Ridders

IBAN: NL95 INGB 0675028973

 

 

Voorwaarden

Bij het maken van een afspraak voor één van de diensten die Ruiters & Ridders aanbiedt, gaat u akkoord met de volgende voorwaarden: 

- De aanwezigheid van u of uw kind op het terrein en tijdens de activiteiten is altijd geheel voor eigen risico. Ruiters & Ridders is niet aansprakelijk voor letsel, schade of ongevallen.

- Wanneer door u of uw kind schade wordt aangebracht op het terrein van Ruiters & Ridders dient dit vergoed te worden. 

- Lessen en begeleidingen kunnen tot 24 uur voor aanvang kosteloos geannuleerd/verplaatst worden. Binnen 24 uur wordt 100% van het afgesproken bedrag in rekening gebracht.

- Lessen en begeleidingen gaan in principe altijd door, ook met slecht weer. De binnenruimte is groot genoeg om met slecht weer leerzame en creatieve (paarden)activiteiten binnen te doen. Wanneer er door Maria ingeschat wordt dat de les niet veilig plaats kan vinden vanwege weersomstandigheden (bij bijvoorbeeld hevige wind of te hete temperaturen) zal in overleg de les verplaatst of geannuleerd worden.

- Honden mogen (na overleg) aangelijnd het terrein betreden. Hondenpoep dient opgeruimd te worden.  

- Bij het betreden van de paddock/stal dient u en uw kind dichte schoenen te dragen. Bij het dragen van open schoenen kan de les/begeleiding niet doorgaan.